Agenda 2024

Vanaf januari 2024 repeteren we iedere veertien dagen om 19.30 uur op een nieuwe locatie, in het Andreashuis (Tuinstraat 63a).

Volgende repetitiedata: 12/1, 26/1, 9/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 17/5, 31/5, 14/6, 28/6

Op 19 mei zingen we mee op het Pinksterfestival op het Marktplein te Brummen

———————————————————————————————————————

ZING mee met de Vroolijkheid!!!

Brummen – Ook met veel plezier willen zingen, sluit dan aan bij Broeks koor de Vroolijkheid.

Heeft u ook met veel plezier gekeken naar het programma ZING!!! op de tv van de zomer? Wat een enthousiasme en inspiratie kun je ervaren door te zingen. Dat ervaren wij ook als we tijdens de repetitie van de Vroolijkheid samen oefenen en experimenteren met de klank, het volume en de dynamiek. Onze dirigent Alyde Touwen daagt ons uit het beste uit ons zelf te halen. Dat is een heel fijn gevoel!

Wilt u dat ook eens ervaren, kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens één van onze repetities de komende periode. Wij zijn Broeks koor De Vroolijkheid, een ‘bonte’ verzameling van vrouwen en mannen met een creatief hart. Wij zingen graag, van klassiek tot Afrikaans. Elk jaar hebben we één of twee uitvoeringen. Daarnaast is er elk jaar een avond waarbij we elkaar ontmoeten en waarbij er Vroolijke uitspattingen zijn. Voor wie dat wil, is er open podium. Dat resulteert in een avond met een gevarieerd programma: duetten, sketchjes, gedichten en overdenkingen.

Kom meezingen, je bent van harte welkom! Mailen met onze secretaris kan via: vroolijkheid@gmail.com.

Wist u dat er in Nederland meer mensen bij een koor zingen dan het aantal leden van alle voetbalverenigingen bij elkaar?